Петък,

Взрив! Има ли такава заплата в българския футбол?

От: Владислав КОЛЕВ -
2277
Взрив! Има ли такава заплата в българския футбол?
A
A
A

Футболният агент Лъчезар Танев отрече пред "Мач Телеграф", че новото попълнение на Лудогорец - Франко Русо ще взима по 40 000 евро на месец. Импресариото довери и как се е стигнало до сделката между "орлите" и Майорка.

"В Лудогорец си има таван на заплатите. Не искам да влизам в подробности и да казвам конфиденциална информация. Само ще кажа, че сумата е надолу. Работим с Лудогорец и Майорка по този трансфер още преди Коледа. Знаете, че откакто братя Домусчиеви влязоха в Лудогорец винаги сме работили заедно и коректно. Аз съм в отлични отношения и с Пабло Ортелс, който е спортен директор на Майорка. Той също помогна много.

По принцип Русо не беше в трансферната листа на Майорка и те нямаха планове да го продават. Той може и да не беше титуляр, но те играят с трима в защита и за него често имаше минути. От след като се откри възможността за трансфер в България, започнахме преговорите.

По-сложно беше да накараме един футболист, който играе в Ла Лига, който живее на красиво място като Майорка, да отиде, с цялото ми уважение, в българското първенство. Но той се впечатли, че отива в отбор, който е шампион и който се бори за трофеи.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com