Вълнуващи мачове от УЕФА ШЛ във вторник по MAX Sport

По традиция спортните канали на А1 ще излъчат пряко цели четири двубоя от най-популярния клубен турнир

Вълнуващи мачове от УЕФА ШЛ във вторник по MAX Sport | StandartNews.com

УЕФА Шампионска лига се завръща този вторник в ефира на MAX Sport с мачовете от третия кръг на груповата фаза. По традиция спортните канали на А1 ще излъчат пряко цели четири двубоя от най-популярния клубен турнир.

Ранните двубои ще противопоставят от 19:55 часа Шахтьор срещу Динамо Загреб по MAX Sport 2 и Атлетико Мадрид срещу Байер Леверкузен по MAX Sport 3. Битката между шампионите на Украйна и Хърватия е директен сблъсък за второто място в Група C, като към момента и двата тима имат по 3 точки след първите си два мача.

Битката от група D между Атлетико Мадрид и Леверкузен е последен шанс за германския отбор да запази шансове за класиране напред, след като досега записа 2 загуби – от Ювентус и Локомотив Москва.

Късните срещи, които започват от 22:00 часа, също обещават много емоции. По MAX Sport 2 Манчестър Сити посреща Аталанта, като при успех англичаните почти сигурно ще си осигурят продължаването напред в турнира. По MAX Sport 3 Галатасарай е домакин на Реал Мадрид. Двубоят е жизненоважен за Кралския клуб, който в момента заема последното място в Група А с актив от едва 1 точка след загуба от ПСЖ и домакинско равенство 2:2 срещу Брюж.

Останалите четири двубоя във вторник: Брюж – ПСЖ, Тотнъм – Цървена звезда, Олимпиакос – Байерн Мюнхен и Ювентус – Локомотив Москва – ще се излъчат като pay-per-view на live.a1.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай