Владо Стоянов: Не правим трагедии

Владо Стоянов: Не правим трагедии | StandartNews.com

София. Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов излезе усмихнат, въпреки тежката загуба на орлите от Валенсия. "Разбира се, че не е приятно да паднеш 0:3 у дома, но все пак това е Валенсия. Няма какво да се правят трагедии, ние играхме добре, но нямахме късмет. Шансът ги покри на няколко пъти, но ние не трябва да се отчайваме", заяви стоянов.

Той допълни, че все още има един мач, който Лудогорец трябва да изиграе с вдигната глава. "Няма от какво да се плашим, ще отидем в Испания и ще се опитаме да спечелим поне мача там", допълни Владо.

 

"Това е футболът, случа се. Реалният резултат не е 0:3. Не мога да кажа кой е ключовият момент, може би вторият гол, после се опитахме да върнем, не ни се получаваше". Това каза вратарят на Лудогорец Владо Стоянов за играта на разградчани с Валенсия тази вечер.

 

Отборът нямаше късмет, не заслужавахме да загубим по този начин и пропуснахме много положения, обясни Стоянов пред БНТ.

 

„Смятам, че създадохме толкова положения, колкото досега във всички мачове. За жалост късметът ни обърна гръб, топката не искаше да влезе", каза още той.

 

Вратарят на Лудогорец призна, че Валенсия е по-добрият отбор. „Класен отбор, нормално е - три удара, три гола.

 

„При 0:1, ако бяхме вкарали, щеше да отиде в друго русло. Старахме се да дадем най-доброто от себе си, не можахме да зарадваме хората", допълни Стоянов след като Валенсия би Лудогорец с 3:0 на стадион "Васил Левски".

 

Безяк: Чувствам се зле

 

„Когато изпуснеш дузпа и загубиш мача – това е трагедия. Чувствам се зле", сподели от своя страна Роман Безяк, който за малко да вкара гол за Лудогорец. И продължи с думите: „Реших предварително къде да бия дузпата и реших да не променям посоката. Не ми повлияха действията на вратаря им."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай