ВИДЕО: Бербатов с номинация за Гол на сезона

ВИДЕО: Бербатов с номинация за Гол на сезона | StandartNews.com

Лондон. Попадението на Димитър Бербатов във вратата на "Стоук" Сити бе номинирано за Гол на сезона. На официалната страница на "Фулъм" обявиха гол на българския нападател за пръв претендент в класацията.

В двубоя срещу "Стоук" Бербатов откри за 1:0 на "Крейвън Котидж" с невероятно воле в продължението на първото полувреме. При този резултат завърши и двубоят.

Гласуването за гол на сезона във "Фулъм" е на 1-и юни, събота, а резултатите ще бъдат обявени на 4-ти юни. 

В същото време, Бербатов разсея слуховете за евентуален трансфер в "Монако" през лятото, като заяви, че е щастлив във "Фулъм" под ръководството на Мартин Йол. Българският нападател говори пред журналистите в София след вчерашния мач в подкрепа на Стилиян Петров срещу ветераните на "Астън Вила". За успеха на легендите на българския футбол Бербатов вкара два гола. 

"Лятото ще бъде дълго и напрегнато. Щастлив съм и в момента се чувствам отлично. Това, което сте чели вие, съм го чел и аз. В момента си почивам. В момента, в който има нещо ще бъда уведомен, а после и вие. Все още не съм бил в Монако, но е хубаво място. Аз обичам Англия. Хората ме познават, уважават, изградил съм име, а и първенството е едно от най-силните. Харесва ми да играя за Мартин Йол. Чувствам се отлично. За мен тази кампания бе успешна в личен план", каза още Бербатов относно бъдещето си във "Фулъм".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай