ВИДЕО: Бербатов: Разочароващ край на сезона

ВИДЕО: Бербатов: Разочароващ край на сезона | StandartNews.com

Лондон. Нападателят на "Фулъм" Димитър Бербатов получи наградата си за най-добър играч на сезона в тима, но не скри разочарованието си от лошата серия, която лондончани записаха в последните няколко мача от сезона. 

"Разочароващ край на сезона", отсече Бербатов.

Нападателят дойде през миналото лято в лондонския тим от Манчестър Юнайтед, но категорично спечели гласуването на феновете в официалната страница на "котиджърс". Лондончани завършват сезона с гостуване на Суонси в събота и Берба описа като разочароващ края на кампанията, но все пак изрази надежда за добра игра срещу уелсците.

"Краят на сезона е разочароващ. Имаме шанс да завършим сезона по-приятно при добра игра срещу Суонси. Мисля, че всеки ще е щастлив, ако играем добре, дори и да загубим, да играем добре и да няма кой да ни обвини за нищо. Отиваме там, за да се раздадем. Разочароващ край на сезона, но имахме добри, както и лоши мачове. Трябва да направим оценка на сезона, да видим какво да подобрим за следващия", сподели българинът.

По повод изненадващото поражение от Рединг в един от последните кръгове, той добави : "Мачът не бе добър за всички, заслужавахме да загубим, надиграха ни. Дори и да си изпаднал, излизащ и играеш за отбора си, това направи "Рединг". Сега е нашият шанс да завършим сезона хубаво, срещу "Суонси". Всички трябва да видят, че могат да са по-добри. И като се завърнат да са по-добри, за да завършим по-нагоре в класирането догодина". "Искам да благодаря на всички гласували. Надявам се да съм ви зарадвал с нещата, които правя за отбора", каза още Берба, цитиран от БГНЕС.

Ето и видео от награждаването:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай