ВИДЕО: Бербатов пак бележи за Фулъм

ВИДЕО: Бербатов пак бележи за Фулъм | StandartNews.com

Коста Рика. Димитър Бербатов се разписа и във втората контрола на Фулъм от предсезонното турне на тима в Коста Рика. Лондончани биха с 3:1 Алахуелензе на "Естадио Насионал", а българският нападател отбеляза второто попадение от дузпа.

Бербатов започна като титуляр мача, а зад него стартира Брайън Руис, който се изправи срещу родния си клуб. Маартен Стекелнбург започна на вратар, а пред него титуляри бяха Ритер, Хюз, Хангеланд и Ричардсън, в средата Сидуел и Боатенг, по крилата Дежага и Касими.

Българският нападател остана на терена до 83-ата минута, когато бе заменен от Трота. Бербатов имаше няколко възможности да се разпише, но успя да направи това в 79-ата минута, когато бе точен от дузпа. Малко преди това Алекс Качаниклич бе свален в наказателното поле. Другите попадения в полза на англичаните вкараха Сидуел (62') и Руис (87'). За домакините точен бе Гевара (72').

Следващият спаринг на Фулъм е срещу Депортиво Саприса на 20 юли.

В първата контрола Бербатов вкара първите си два гола за новия сезон с екипа на Фулъм, когато лондончани победиха Картанихес с 3:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай