Венци: Фугата е фаворит за треньор

Венци: Фугата е фаворит за треньор | StandartNews.com

Владимир Иванов е фаворитът за постоянен треньор на "Славия". Новината разкри пред "Стандарт" босът на "белите" Венци Стефанов.

"За момента смятам, че той има най-големи шансове да води отбора през пролетта. Да, Фугата беше временен вариант, но трите победи имат тежест", заяви Стефанов. Той все пак уточни, че е възможен и друг вариант. "Ако с ръководството все пак решим, че ще заложим на друг вариант, то той със сигурност ще е чужденец", допълни Стефанов.

Моментално почнаха да се спрягат имената на бившия наставник на "белите" Стевица Кузмановски, както и на Драган Канатларовски, който води "Локо" (Пд) в миналото. В "Овча купел" вървят и още слухове. Те са за Стефан Генов и Стефан Грозданов, но на този етап това е малко вероятно.

"Белите" си остават у нас

В "Славия" няма да хабят пари за лагери в чужбина. По всяка вероятност "белите" ще се подготвят за пролетния полусезон в "А" група само в България. Не е тайна, че в клуба има лека финансова трудност. Все още не са уточнени двата лагера, но това вероятно ще стане ясно, след като бъде обявен новият треньор. Иначе отборът ще започне подготовка на 10 януари. Играчите на "белите" ще преминат пълни медицински прегледи и на 11 януари ще излязат за първото си занимание през зимната пауза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай