Венгер надъхва Йозил за Байерн

Венгер надъхва Йозил за Байерн  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова Месут Йозил да покаже най-доброто от себе си в реванша срещу Байерн Мюнхен от осминафиналите в Шампионската лига. Баварците спечелиха първия мач в Лондон с 2:0, а утре посрещат своя съперник на "Алианц Арена".

 

Йозил изпусна дузпа срещу немците, а Венгер призна, че това е повлияло играта на звездата му. Йозил обаче показа отлична игра срещу Евертън през уикенда и дори вкара първото попадение срещу "карамелите" за успеха с 4:1.

 

"Мисля, че пропусната дузпа му се отрази психологически. Той чувстваше, че е предал тима в много важен момент. Това се отрази много на представянето му. Понякога психологическата болка е толкова голяма, колкото и физическата. Трябва да време, за да мине. Това е", каза Венгер.

 

"Но мисля, че сега го преодоля. Има добра възможност да покаже какъв футболист е във вторник", добави френският спец.

 

По време на международната пауза Йозил бе освиркан от някои немски фенове в двубоя на Германия срещу Чили. "Йозил е високо уважавам в Германия. Но живеем във време, в който е тънка границата между от осанна до разпни го. Трябва да се свиква с това", коментира мениджърът на Арсенал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай