Валери и Николета: Приказката свърши

Реших да живея сам, призна футболистът

Валери и Николета: Приказката свърши | StandartNews.com

Една от най-одумваните родни светски двойки вече е в историята. Валери Божинов призна, че е решил да живее сам. А това вероятно означава, че се развежда с жена си Николета Лозанова. Плеймейтката не беше открита, за да коментира новината, а футболистът само заяви, че не иска да говори за личния си живот. Така с недомлъвки приключи връзката, която беше бурно коментирана и защитавана в началото. Стартът на любовта им не беше никак лесен и се тресеше от скандали. Валери изостави половинката си Алисия и сина им, за да бъде със сексбомбата. Между двете дами избухна словесна война, а пък в съдебни дела решаваха споровете между родителите. Бурният романс беше последван от пищна сватба в Правец, за която бяха похарчени няколко хиляди лева. Естествено Валери се сдоби и с втори наследник, този път момиче. Малката Никол направи първите си фотосесии още в корема на майка си.

Според някои от слуховете причините за раздялата е изневяра от страна на Николета, при това с бившия си Николай Михайлов. Из социалните мрежи всички се чудят кой е следващият футболист, който ще избере Лозанова.

Валери прахоса талант за милиони

Ако някой тръгне да пише книга за това как най-лесно отличник може да съсипе футболната си кариера, то Валери Божинов със сигурност трябва е основен герой в нея. Много хора определяха бившия национал на България като следващия Христо Стоичков, Емил Костадинов, Димитър Бербатов или Мартин Петров, но това не се оказа точно така.

Роденият в Горна Оряховица юнак от малък се запалва по футбола. На 12 г. се мести в Малта с майка си Пепа, бивша национална баскетболистка и втория му баща Сашо Ангелов, играл за националния отбор по футбол през 90-те.

Още на 15 г.Валери дебютира в италианската Серия "А" за "Лече". Малко по-късно вкарва и първия си гол. Медиите гръмват какъв талант е Божинов. Валери разкрива напълно дарбите си под ръководството на треньора Зденек Земан, вкарвайки 16 гола година по-късно. На 18 г. той подписва с "Фиорентина" срещу 13 млн. евро.

След това играе в "Ювентус" и "Ман Сити". По това време Божинов вече се бе сдобил с огромна популярност. Колкото по-известен бе отборът, в който българинът риташе, толкова по-често той наблягаше на извънфутболните дейности. За него най-често това бяха светски събития, дискотеки, татуировки, снимки с български звезди от сорта на Азис. Подобни геройства пък привлякоха и доста жени около Валери. Именно след тези негови солови акции последва и спад в качеството му на игра. Това доведе и до честа смяна на отборите. Намираха се още елитни тимове като "Парма" и "Спортинг", но те се появяваха само заради визитката на българина. Явно обаче навсякъде го научиха и португалците се чудиха как да се отърват от него. Валери бе преотстъпван в първия си клуб "Лече", където не можаха да го познаят, на "Верона" и "Виченца". Явно обаче дори в неговата страна, Италия, вече не го искат.

Кариерата

Година Отбор Мачове Голове
2002-05 "Лече" 64 16
2005-07 "Фиорентина" 36 8
2006-07* "Ювентус" 18 5
2007-10 "Манчестър С" 11 1
2009-10* "Парма" 30 8
2010-11 "Парма" 31 3
2011- "Спортинг" Л 8 2
2012* "Лече" 10 1
2012* "Верона" 13 1
2013* "Виченца" 17

Алисия го хваща на калъп

В края на 2009-а Валери беше спипан от тогавашната си половинка Алисия в изневяра. Попфолк дивата сгащи любимия си на калъп в хотелски комплекс "Царско село". По това време Божинов е пръв приятел с друг национал - Благой Георгиев. Двамата обикалят заедно столичните заведения, където са обект на непрекъснати свалки от страна на засукани девойки. Според мълвата една вечер те се качват на "Царско село" с две момичета. Половинките им Алисия и бившата гимнастичка Христина разбират за изневярата и натискат газта към тузарската обител. Едната застава под прозореца, а другата пред стаята на прелюбодейците. "Дойдоха към 3 часа през нощта. Видяха къде са паркирани колите на футболистите и затропаха на вратата на вилата. Явно Валери се е усетил какво става и скочи през прозореца. Но Алисия го посрещна и стана скандал", разказват свидетели на екшъна пред столичен вестник тогава.

Година по-късно изпълнителката отрича в интервю за подобен инцидент. Дори твърди колко щастливи са с Валери и сина им. Не след дълго обаче луксозната обвивка на връзката им се пропуква и двамата се разделят.

Забъркаха го с порноактриса

Нападателят беше забъркан и в скандал с порноактрисата Леа ди Лео. Според в. "Република" Божинов е сред изнудваните от италианката известни личности. Красавицата пише автобиография, в която ще бъдат подробно разказани всички нейни креватни истории. Издателството на книгата "Имарт" също е в играта. Според италианската преса всеки един от миналите през постелята на Леа е можел да си спести историята само ако заплати сума между 10 и 40 000 хил. евро.

"Това са стари работи от 2007 г. и няма смисъл да ги коментирам", обяви Валери Божинов. "Никой за нищо не ме е изнудвал. Каквото е имало да кажа, аз съм го казал на когото и където трябва. Това е история. Моля пресата в България да не се занимава с неща, които не са актуални. Семейството ми знае за какво става дума", добави той.

Секси харпии го съсипват със скандали

"Кога футболистите ходят редовно на тренировки? Когато Николета Лозанова е в цикъл".

Подобни веселяшки вицове се появяват около всяка новина за плеймейтката и нейния може би вече екс възлюбен Валери. Бившата му изгора Алисия и нейната врагиня смазаха обещаващата кариера на нападателя със скандали и неприлично поведение. Ни-Ло и изпълнителката на "Палиш ме" правеха какво ли не. Показваха си средни пръсти, наричаха се гущери, змии и всякакви подобни изключително зрели определения. Алисия от своя страна реши да се появи след раздялата по всички телевизии, разплаквайки нацията с историите си за това как нямала да даде детето си на лошата Николета и как Валери не идвал дори да го види. Разбира се, родните герои вълнуваха някои касти от обществото с действията си дълго време. И то с всякакви пикантни щуротии. Николета дори реши да подлее вода на конкурентката си, хвърляйки се в дебрите на музикалния бизнес. Макар и меломаните да не харесаха особено песента, парчето им с Ванко 1 "Истински обичана" събра над 60 000 преглеждания в световния канал за клипове "ю туб". Втора песен така и не последва, въпреки че мацката я записва още от 2011-а. Вместо това красавицата реши да подкрепи конкурентката на своята опонентка Емилия в песента й "Ще чакам да ми звъннеш", в чийто клип изигра главна роля. Николета и Алисия бързо намират повод да се сръчкат. Наскоро Ни-Ло нападна попфолкаджийката заради новото й парче "На кръгъл час", представена навръх рождения ден на Валери.

Малко след излизането на хита Николета раздразнено коментира, както модните тенденции повеляват, във Фейсбук: "Не падам ниско като вас", пее Алисия в новата си песен, посветена на мен. Да, права е, защото пада още по-ниско и от нас, правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден", беснее из фейса доскорошната половинка на Валери.

Гневният пост продължаваше с обяснението, че Николета всъщност е вечната муза на Алисия, която й признала, че я сънува на тяхна среща в Бургас. Ни-Ло толкова се бе нахъсала в това си съобщение в социалната мрежа, че дори предупреди Алисия да внимава с Ники Михайлов, тъй като нова избраница се точела за мястото й на футболния юнак.

След всички нападки последва известно затопляне на отношенията. Из интернет пространството се разшумя, че двете врагини всъщност били гаджета преди години. Красавиците имали тайна връзка, преди да се скарат. Така злите езици разкриха, че конфликтът им не се корени в размяната на половинки, а в предадената любов помежду им. Двете държали нежните им ласки да не се пренасят в публичното пространство, защото обичта им била напълно искрена, а не изградена върху поредния маркетингов трик. Историята напълно звучи като скалъпена от светските клюкари. И докато Алисия никога не си е падала по собствения си пол, Николета често е улавяна да флиртува с колежки и приятелки.

Алисия дълго не позволяваше на малкия Валери да припарва до злодейката Николета. Преди време обаче дори тази бариера паднала. Плеймейтката не само че се запознала със сина на попфолк дивата, но по думите й много се разбирали.

"Знам, че съм неудобна за някои хора, но е време да приемат обстоятелствата и да вдигнат котва веднъж завинаги", отговаря тя пред "Love Story" на въпроса ще се сдобрят ли с Алисия.

За бъдещите си творчески планове Ни-Ло споделя с девическа скромност: "Надявам се да преоткрия себе си и скоро да не ми викат българската Анджелина Джоли, а българската Опра Уинфри".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай