"Валенсия" плаче от тежкия график

Студенти по право нападнаха "прилепите" за селфита

"Валенсия" плаче от тежкия график | StandartNews.com

Съперникът на "Лудогорец" в Лига Европа "Валенсия" изпищя от натоварения график на тима. Това стана след издънката 0:1 като гост на борещия се за оцеляване "Райо Валекано". "Играем цикъл четвъртък - неделя, който е много труден. Мачовете в Европа ни изтощават и понякога може да се получат и такива неприятни резултати", каза треньорът Хуан Антонио Пици. "Срещу "Райо" ни липсваше всичко, което е необходимо да спечелиш един мач. Ако играем така, всеки отбор ще ни бие - без изключение. Аз обаче съм уверен, че това бе просто лош ден. Не искам да коментирам рефера, защото ще ме накажат", добави Пици. "Валенсия" завърши мача с човек по-малко, след като Бараган бе изгонен.

 

Крилото на "прилепите" Хуан Бернат заяви, че е много разочарован от загубата. "Много исках да бием. Извинявам се на феновете", каза левият бек. Преди мача група студенти по право в Мадрид нападна тима на "Валенсия" за снимки. Групата от около 20 души се оказа малък фенклуб на "прилепите" в Мадрид. Студентите успяха да си направят селфита със звездите на тима Джонас, Фегули и Сейду Кейта.

 

Малко по-рано в Мадрид, "Атлетико" и "Реал" завъртяха 2:2, което остави "белите" на върха в Испания. "Те играха ужасно грубо. Добре, че нямаме контузии", изрева треньорът на "Реал" Карло Анчелоти. "Горд съм с отбора. Това, че все още сме в играта за титлата, дразни много хора. Виждате, че всеки мач се опитват да ни отрежат главите", ядоса се пък Диего Симеоне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай