В "Базел" сменят наказан с дебютант

В "Базел" сменят наказан с дебютант | StandartNews.com

В "Базел" измислиха заместник на наказания Сере Дие. Вместо изгонения в София халф излиза Шкелзен Гаши. Това ще е дебют за халфа в Шампионската лига. "Чакам с нетърпение този мач. Вероятно треньорът ще заложи на мен. Това ме прави много щастлив. Дойдох в "Базел" именно защото играят в Шампионската лига", добави Гаши.

Капитанът Фабиан Фрай прогнозира победа. "Най-важното е да спечелим този мач. Той ни отваря много врати. Дано събитията от София не се повторят", каза халфът. Той носи лентата в отсъствието на Маркос Щрелер, който е контузен.

Тимът тренира с велосипеди преди мача с "Лудогорец". Целият отбор се качи на колелата и направи няколко обиколки на клубната база под зоркия поглед на треньора Пауло Соуса.

Централният защитник на "Базел" Фабиан Шер пък ще премине в "Арсенал". Това призна звездата на отбора пред местни медии преди сблъсъка с "Лудогорец" в Шампионската лига. "През лятото имаше запитване за мен от "Интер" и "Ювентус". Ако беше дошла оферта, щях да я откажа, защото не ми се играе в Италия. Искам в Англия. Това е силното първенство. "Арсенал"? Да, знам за този интерес. Ако през януари дойде оферта, ще я приема веднага", призна Шер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай