В Англия: Бербо, върви запали цигара

Няма сърце за "Фулъм", тръби "FourFourTwo"

В Англия: Бербо, върви запали цигара  | StandartNews.com

Авторитетното списание "FourFourTwo" съсипа Димитър Бербатов след срамната загуба 1:4 от "Съндърланд" през уикенда в Англия. Авторът Бен Уелч заявява в статията си, че не може каже нещо друго за българина освен лошо.

"Наблюдавайки мързеливото му и егоистично представяне срещу "Съндърланд", не остава нищо друго, освен да изразя критиката си към него. Когато си заплашен от изпадане, трябва да дадеш всичко от себе си. Бербатов има нужните умения, но няма сърце за "Фулъм". Вместо да даде всичко от себе си за каузата, той се разхожда по терена и ръкомаха на съотборниците си", пише Уелч, който все пак отделя няколко реда, за да признае качествата на българина.

"По отношение на природния талант не са много играчите, които го имат повече от Бербатов. Първото докосване на българина е толкова добро, че се чудиш дали има лепило на обувките. Когато играта му върви, той е "елегантен убиец", способен да смаже противника дори без пот. Когато нещата куцат обаче, той спокойно може да се прибере в съблекалнята и да запали от любимите си цигари", пише още в изданието.

Мениджърът на "Фулъм" Рене Мюленстийн също разкритикува Бербатов. "Той трябва да се нагърби с повече отговорност. Чакаме това да стане", сподели треньорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай