В Англия: Бербо е муден, но бие Хлапето

И "Челси" не можа да отговори на Димитър, хвали го Йол

В Англия: Бербо е муден, но бие Хлапето | StandartNews.com

Лондон. Митко Бербатов е един от най-мудните нападатели, играли във Висшата лига, но в сряда вечер той съвсем спокойно засенчи звездата на "Челси" Фернандо Торес. Това написа "Дейли Мейл" веднага след 0:0 между "сините" и "Фулъм".

"Лошата форма на испанеца продължава, след като дори Бербатов имаше два пъти повече контакт с топката, отколкото Хлапето. Освен това Бербо направи 47 паса, а Фернандо - само 23." И Рафа Бенитес призна, че Митко е бил по-добър от Торес. "На Фернандо му липсва увереност. Не е вкарвал от 2 месеца. Надиграхме "Фулъм" по доста показатели, но не успяхме да вкараме. Играчите ми са виновни. Трябва по-сериозно отношение", добави Бенитес, който отново бе бурно освиркван от феновете на "сините".

Иначе Мартин Йол отново обсипа с похвали българина. "И "Челси" не успя да намери почти никакво решение за "проблема Бербатов". Той организираше нашата игра и ние имахме своите шансове на "Стамфорд Бридж". След срещата всички казаха, че Берба е бил фантастичен, и той наистина беше, но всички играчи се потрудиха здраво в този мач", каза Йол. "За 80 минути имахме две възможности да отбележим. Не съм разочарован от равенството, а от това, че не създадохме повече положения", завърши Йол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай