В ЦСКА обявили легенда за предател

Скандал с лечението нта Георги Димитров-Джеки

В ЦСКА обявили легенда за предател | StandartNews.com

Бившият футболист, селекционер и директор в ЦСКА Георги Илиев говори пред Sportal.bg, за да внесе разяснение относно ситуацията с легендарния капитан на "армейците" Георги Димитров.

Както е известно, големият Джеки се възстановява от тежка операция във Франция, след като имаше установен рак на дебелото черво.

Днес шефът на ЦСКА Пламен Марков, който също е част от златния отбор на "червените" от началото на 80-те години, инициира дарителска кампания в помощ на Джеки. "Има нужда от допълнителни средства, за да завърши пълния цикъл от своете лечение", обяви Марков.

Георги Илиев-Майкъла обаче е на друго мнение:

"Говорят се всякакви глупости! Остават три процедури, всичко е оправено. Операцията я пое собственикът на "Софиямед" Мишо Тиков. Става дума за голяма сума. Самата операция на Джеки, която е много тежка, я направи д-р Сашо Цветанов, който е много сериозно момче и голям цесекар.

Парите дойдоха от БФС чрез Емил Костадинов и от здравната каса, където помогна Дечо Дечев. Емо Костадинов беше единственият от футболните хора, които потърсих, който взе нещата присърце и реагира.

Говорих с трима от ръководството на ЦСКА и ми казаха: "Ние на предатели пари не даваме и не помагаме". Това им беше отговорът! БФС пое всичко, което трябва.

Помогна много и нашият съотборник Никола Велков от Велико Търново, който заведе Джеки с личния си автомобил във Франция. Това са хората, които помогнахме на Джеки.", каза още Майкъла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай