В касата на Левски има 200 000 лева

Това е новото откровения на шефа в клуба Павел Колев

В касата на Левски има 200 000 лева | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че клубът се намира в патова ситуация и не вижда изход.

Той добави, че не вижда как ще влязат свежи финансови средства на "Герена" и добави, че през това време разходите си вървят, а в клубната каса има само 200 хил. лв. "А възможностите ни са доста ограничени.

Скоро ще дойде време и за заплати на футболисти, а ситуацията е партер. Нямам връзка с шефовете от около две седмици. За съжаление, това ни поставя в доста трудна ситуация. На много от въпросите на служителите и играчите не можем да отговорим", каза Колев в интервю за Дарик радио.

Той отправи призив феновете да си купят билети за мача с ЦСКА в събота от 14.45 часа.

"Всеки момент ще стартира кампания за купуване на абонаменти карти. Мислим и за дарителска кампания, така всеки желаещ ще даде своя принос за помагането на Левски. Но това е сложно, защото нямам разрешение да отворим такава сметка в една конкретна банка.

Ще говорим и с други, но не можем да обещаем нищо. Какво зависи от нас, ще го направим. Крайната цел е да обединим всички фенове. Към днешна дата са продадени около 600 билети за дербито. В последните дни има активизация на привържениците".

"Всеки месец в следващите 4 години трябва да плащаме 143 хил. лв. На НАП.

Преди година задължението към държавата беше над 7 млн. Имаше угрозата Левски да не получи лиценз за задължение към НАП от 1,4 млн. лв., което в края на миналия февруари беше погасено наведнъж. Имаме 200 хил. в сметката, които ще бъдат похарчени до края на седмицата.

Част от тях ще бъдат похарчени още до края на седмицата за мача с ЦСКА.

Отделно имаме да плащаме ережийни. Хоризонтът ни е доста къс.

Ако не се случи чудо, в края на месеца би трябвало да приключим с финансите. Поне платихме съдийските такси. Ако ситуацията се запази, ще караме на мускули и се надяваме от разбиране на основните играчи", разкри Колев.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай