Турци цакат с Бербо в избори

Турци цакат с Бербо в избори | StandartNews.com

Отново пратиха Димитър Бербатов в Турция. След като в последната година за българина постоянно се появяваха информации, че ще облече екипите на "Галатасарай" и "Бешикташ", сега на опашката се нареди и "Бурсаспор". На 7 юни ще има общо събрание на клуба, на което ще бъде избран нов президент. Единият от кандидатите Еркан Кьорюстан обеща да привлече Бербатов, ако бъде избран на поста. "Целта ни е да изградим силен отбор, който да спечели шампионската титла в Турция. Постигнах принципна договорка за привличането на Димитър Бербатов", каза Кьорюстан, който ще се бори за поста с Месут Местан.

Въпреки че Висшата лига свърши, Бербо може да получи още един приз след този за играч номер 1 на "Фулъм" през сезона. Фамозното му попадение срещу "Сток" за 1:0 по-рано тази година попадна сред номинациите за гол на сезона. Това бе деветият шампионатен на Бербо в неговия мач номер 200 в елита на Англия. Феновете могат да гласуват за най-красив гол на официалната страница на "Фулъм" на 1 юни, а победителят ще бъде обявен 3 дни по-късно.

В шотландския втородивизионен "Грийнок Мортън" пък се похвалиха, че са открили новия Бербатов. Мениджърът Алън Мур говори пред местни медии, че с трансфера на Дейвид МакНийл рано или късно клубът му ще се изкачи в елита на Шотландия. "18-годишното момче напомня на Бербатов. Стилът и уменията му са същите", каза Мур.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай