ЦСКА забърка каша с мениджър

"Армейците" се пробват за Христов под наем

ЦСКА забърка каша с мениджър | StandartNews.com

София. ЦСКА се вкара в нова мениджърска драма. "Червените" обвиха агента Николай Жейнов за персона нон грата на "Българска армия". "Не знам за какво става въпрос и с какво съм ги ощетил? Причините липсваха в обвинението. Нека този, който е написал това, да застане с името си. Треньор ли е, директор, а не да се крие зад марката ЦСКА", заяви Жейнов, който преди време имаше бурен скандал с бившия изпълнителен директор Георги Илиев. Тогава той бе мениджър на Спас Делев. "От два месеца вече не го представлявам. И не виждам с какво толкова преча на ЦСКА", каза още Жейнов за "Стандарт". Малко по-късно обръщението към медиите и феновете, с което той бе заклеймен, изчезна от официалната страница на "червените". При предишния престой на Стойчо Младенов Жейнов бе от хората, които обявиха, че в Борисовата градина се толерират определени негови колеги, а другите са зачеркнати.

В същото време стана ясно, че ЦСКА пробва нов вариант, за да вземе Венцислав Христов. "Армейците" са отправили оферта към "Берое" да го вземат под наем с опция да бъде купен през лятото.

От сектор "Г" пък обявиха, че Сашо Томов ги е уверил, че ЦСКА ще вземе лиценз. "Твърд бе в думите си. Стоим зад ръководството, но ще видим какво ще стане на 31 март. Няма да правим и разбор на Стойчо. Треньорът също има кредит на доверие, но той не е вечен", обявиха феновете. Агитката скочи на "ЦСКА завинаги": "Какво значи това или си от ЦСКА, или - не".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай