ЦСКА представи новите екипи "Lotto"

ЦСКА представи новите екипи "Lotto" | StandartNews.com

Футболистите на ЦСКА представиха в централния магазин на Sport Depot новите екипи "Lotto". Контрактът между най-голямата верига спортни магазини в България и червените е за 3 години. От страна на Sport Depot на пресконференцията с медиите присъстваха Красимир Цонов, изпълнителен директор и Иво Тодоров, директор "Маркетинг и реклама". ЦСКА бе представен от Пламен Марков, спортен директор и Христо Янев, старши треньор на тима.

Четирима от играчите на ЦСКА показаха трите екипа на червените за идния сезон във В група. Основният ще е изцяло червен, вторият ще е в червено-бяло райе, а третият - изцяло черен.

"Фланелките ще бъдат пуснати в продажба от 27 юли. Цената на основната ще е 67 лева. Като бонус феновете ще получат безплатно брандиране на желаното име и номер. Резервният екип пък ще струва 74 лева, обяви по време на пресконференцията Красимир Цонов, изпълнителен директор на SportDepot. Той разкри също така, че от средата на август "Sport Depot" ще пуснe голямо количество фенски артикули, но не само с марката "Lotto", а само с тази на ЦСКА. Те ще са по-евтини, като цената на фланелката ще е около 29 лева. Всички фенски екипи на ЦСКА ще могат да се закупуват от магазините на Sport Depot в цялата страна.

Любопитна подробност в дизайна е, че на гърба на екипите, точно под якичката, е изписан популярният рефрен "Още от дете, запали моето сърце..."

Пламен Марков и Христо Янев изказаха комплиментите си за новите екипи "Lotto".
ЦСКА получава безплатно цялата екипировка.

Цонов обяви още че, 20 % от приходите от екипи неговата компания ще дарява на червените за подпомагане на техните юноши. Очакваните приходи от екипи ще са за около 100 000 лв, което означава, че 20 000 лв от тях ще отиват за ДЮШ на "червените".

"Червените" ще дебютират с новите фланелки още утре, в контролата на тима срещу Вихрен (Сандански), която ще се проведе от 20.00 часа на стадион "Българска армия".

 

ЦСКА си поръчаха
нов клубен автобус

ЦСКА загуби професионалния си статут, но не и самочувствието си на гранд. Спортният директор на "червените" Пламен Марков обяви, че тимът ще обикаля села и паланки в Югоизточна "В" група с луксозен рейс. Новото клубно возило, което ще замени прибраното от лизингова компания, вече е поръчано и до дни ще пристигне на "Армията". След това ще бъде брандирано и вероятно ще влезе в употреба още за първото гостуване на "армейците" през новия сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай