ЦСКА готов да прибере Мораес

Заплати на "Армията", "Лех" отрича за Карачанаков

ЦСКА готов да прибере Мораес | StandartNews.com

София. Жуниор Мораес държи вратата към ЦСКА отворена, съобщи осведоменият на тема "червените" сайт prosport.bg. По-малкият брат на "Шахтьор" е изправен пред финансови несгоди и се опитва в движение да реши някои задачи.

До трансфер на бразилеца в "Хановер" не се стигна, работи се по такъв за Леверкузен. Финансова група у нас обаче, съставена от верни привърженици на ЦСКА, следи изкъсо обстановката и има готовност да върне Жуниор на "Армията" като преотстъпен през пролетта. Мораес прави чудеса в "Металург", като в 39 мача вкара 21 гола.

Според същата финансова група шансовете за привличането на любимеца на сектор "Г" са по-високи от 50 процента. Не е ясно какво ще стане с Венци Христов, ако бразилската машина се върне в ЦСКА. И вчера не беше платено на "Берое". Срокът обаче остава 4 февруари.

Заплати поне взеха служителите и треньорите в ЦСКА вчера. Те се облажиха с по едно възнаграждение. В същото време треньорът на "Лех" Мариуш Румяк отрече, че взима от лятото таланта Антон Карачанаков. "Единственият българин, когото познавам, е Александър Тонев. И сега му стискам палци, не пропускам мач на "Астън Вила". За Карачанаков обаче не съм чувал", каза специалистът по повод спекулациите, че ще отмъкне нападателя, чийто контракт с ЦСКА изтича на 30 юни. Карата вече даде дума да го преподпише.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай