ЦСКА дава рамо на Враца

Мартин Петров: Удоволствие е да гледам "Ботев"

ЦСКА дава рамо на Враца | StandartNews.com

ЦСКА и Мартин Петров събраха близо 3000 зрители във Враца, където уважиха представянето на местния "Ботев". Гостите от София биха 3:2 в шоу, макар че излязоха предимно с резерви и юноши. До родния си град отскочи Мартин Петров. Асът на "армейците" не беше включен в групата и пристигна с личния автомобил. Той изгледа срещата от ложата. Освен морален стимул "червените" са готови да помогнат на Враца и с футболисти. "Ботев" се ползва със симпатии сред цесекарите, които са готови да пращат под Околчица част от най-добри млади футболисти.


"Искам да поздравя домакините за перфектната организация", каза Мартин Петров, "Хубави мачове, които са плюс за българския футбол. "Знам откъде съм тръгнал и никога няма да го забравя. На мен винаги ми е хубаво и приятно да гледам мач на "Ботев", независимо в коя дивизия са. Отборът се развива, опитват се да играят футбол и да се надиграват. Исках да участвам в контролата, но доста от хората бяхме запазени за мача с "Черноморец", добави любимецът на местните запалянковци.


Договор с ЦСКА вероятно ще подпише сръбският талант Иван Маркович, който се разписа вчера заедно с Марсиньо и Карачанаков. Ще бъде отпратен обаче португалският бранител Ногейра.


Междувременно Неманя Милисавлевич продължи контракта си с "червените" до 2017 година. Още не е ясно бъдещето на Карачанаков, който през лятото става свободен агент. "Не му правим четки да подпише нов договор, като му даваме лентата", сподели във Враца Стойчо Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай