ЦСКА бута входа на "Армията"

ЦСКА бута входа на "Армията" | StandartNews.com

ЦСКА започва тотален ремонт на базите благодарение на меморандума, подписан със сдружение "Завинаги", научи "Стандарт". Най-интересната промяна е свързана с входа на стадиона. Той ще бъде бутнат и на негово място вдигнат нов, по-модерен и удобен за преминаване. Плановете включват довършването на третия терен за школата, а веднага след получаването на разрешение от Спортно министерство започва строителството на игрище на Панчарево. Идеите за базата са много по-мащабни, но са нужни време и намирането на свободни около 8 милиона лева.

Другата част от меморандума е по отношение на школата. Сдружение "ЦСКА Завинаги" предлага да поеме изцяло академията. Чака се отговор на новата власт. Както "Стандарт" писа, подготвени са договори за обмяна на опит с няколко европейски гранда, известни с продукцията на юноши. Повече подробности трябва да бъдат съобщени днес в 11,00 ч на брифинг в БТА. Междувременно лавината от контузии принуди Любо Пенев да привика няколко юноши, с които ще бори "Лудогорец".
УЕФА пък помогна на съдийската комисия да намери рефер за мача с "орлите". Срещата на 9 май ще бъде ръководена от Никола Попов. Той е в списъка със съдии за провеждащото се у нас Евро 2015 за юноши. Зам.-шефът на съдиите в Европа Марк Бата обаче му позволи да надува свирката на "Армията".

Дерменджиев: Сектор "Г" не плаши

Не се страхувам от феновете на ЦСКА, напротив добре дошли са, отсече треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев в навечерието на сблъсъка с "армейците" в столицата. "При пълен стадион става добър мач", допълни той. "Очаквам ЦСКА да се представят по-добре от досегашните си срещи. При смяна на треньора футболистите се стремят да се докажат пред него, а Любослав Пенев е добър треньор и мотиватор, който познава отлично футболистите, клуба, феновете", каза още спецът. .
Междувременно от "Лудогорец" се похвалиха, че пускат на пазара луксозно издание с историята на футбола в града. Специално внимание е отделено за контролата с "Динамо" М. Тогава в Разград идва Лев Яшин, но заради контузия не пази. Най-много обаче са страниците с успехите от последните четири години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай