ЦСКА пак не успя да победи Лудогорец

Дербито в София завърши 1:1, "червените" удариха и 3 греди

ЦСКА пак не успя да победи Лудогорец | StandartNews.com

ЦСКА за пореден път не успя да победи Лудогорец в София. В дербито на 29-ия кръг "червените" и шампионите завършиха 1:1. 

В самото начало на мача Евандро центрира отляво към Али Соу, таранът изпревари Григоре и стреля с глава, изпращайки топката в лявата греда.

В 14-ата минута разградчани изпуснаха да поведат. Каули нахлу в наказателното поле и подаде към непокрития Чибота, който реализира на празна врата.

Попадението обаче бе отменено заради спорна засада. В 62-ата минута Тиаго изведе Али Соу в наказателното поле, таранът стреля мощно и ЦСКА София поведе. Само 9 минути по-късно обаче резервата Дан Битон изравни. Израелецът изпълни перфектен пряк свободен удар и опъна мрежата на домакините.

В 78-ата минута „червените“ се възползваха от грешка на зелената отбрана, Соу овладя топката и отправи бомбен шут, а кълбото се отби от напречната греда. С точката ЦСКА има 53 и е на третото място. "Левски" има същия актив, но е втори заради по-доброто съотношение в мачовете между двата тима в редовния сезон. Лудогорец е с 69 т и отдавна празнува деветата поредна титла.

В ранния мач днес Берое победи Локо (Пд), като гост с 2:0. И двете попадения вкара Мартин Камбуров. Той вече има 235 в елита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай