ЦСКА пак без победа и гол в Марбея

Червените направиха нулево равенство с Чонбук Моторс

ЦСКА пак без победа и гол в Марбея | StandartNews.com

ЦСКА изигра още една контрола на подготвителния си лагер в Марбея, в която не вкара гол и не победи.

Червените направиха нулево равенство с корейците от Чонбук Моторс.

Българският тим организира опасна атака още преди да е изтекла и минути игра. Томи Юрич получи около границата на наказателното поле и опита да намери нахлуващия на скорост Денис Давидов, но подаването му не се получи. В 3-ата минута Давидов финтира двама противникови състезатели и подаде отлично към непокрития Евандро, който се озова сам срещу вратаря, но стреля над напречната греда.

Постепенно корейците взеха инициативата и до края на полувремето играта се водеше предимно в половината на ЦСКА, но опасни положения пред червената врата нямаше.

В заключителните секунди на тази част българският тим дори изпусна още една добра ситуация, когато Томи Юрич стреля крайно неточно след изпълнение на фаул от 18 метра.

Нещата не се промениха кой знае колко и през втората част. Играчите на Чонбук разиграваха топката, но първата по-сериозна ситуация за вторите 45 минути отново бе пред тяхната врата. ЦСкА получи шанс да стреля от фаул в 59-ата минута, но Жеферсон я прати в ръцете на вратаря.

Само 120 секунди по-късно Евандро затрудни неимоверно Лий, тъй като стражът на корейците с мъка изби шут на бразилеца в корнер.

В 65-ата минута и Юнг шутира опасно от фаул, но на сантиметри над напречната греда. Десет минути по-късно Колимото отправи топовен изстрел, който Черниаускас отрази.

В крайна сметка се стигна до логично нулуво равенство. досега ЦСКА има в Марбея две загуби - 0:5 от Нюрнберг , 0:1 от Шонан и днешното нулево равенство с корейците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай