ЦСКА катастрофира! Два автогола и сълзи

Черно море елиминира червените

ЦСКА катастрофира! Два автогола и сълзи | StandartNews.com

ЦСКА катастрофира за Купата на България. Черно море елиминира червените след победа с 2:1 в четвъртфинала на стадион "Българска армия". Интригуващият двубой беше белязан от попадение от дузпа след преглед с ВАР, както и от два автогола, пише БЛИЦ.

Атанас Илиев откри резултата в 51-ата минута с точно изпълнение от бялата точка. Наказателният удар беше отсъден след преглед с ВАР - заради игра с ръка на Брадли де Нойер в наказателното поле на "червените" след центриране отляво. В 66-ата минута "моряците" удвоиха преднината си след автогол на Тибо Вион. В добавеното време на срещата и Влатко Дробаров изпрати топката в собствената врата и ЦСКА стигна до почетен гол - 1:2.

"Червените" се бяха устремили към четвърти пореден полуфинал в турнира, но Илиан Илиев и футболистите му объркаха плановете им. "Моряците" се присъединиха към компанията на Локомотив (София) и Лудогорец, а утре предстои да се изиграе последният 1/4-финал: Арда - ЦСКА 1948.

ЦСКА започна тази вечер без голмайстора си Дюкенс Назон, който бе оставен на пейката от треньора Саша Илич. В атака "червените" разчитаха от първата минута на Браян Морено и Маурисио Гарсес.

Наставникът на "моряците" Илиан Илиев също предприе интересен ход в предни позиции. Гостите започнаха с двама тарани - Атанас Илиев и Исмаил Иса. Новото попълнение на варненци Мишаел Сантос остана на резервната скамейка за началото на мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай