Неделя,

ЦСКА беснее - защо червените футболисти били недоспали

От: Стандарт -
1274
ЦСКА беснее - защо червените футболисти били недоспали
A
A
A

ЦСКА се оплака от това, че фенове на Левски са пуснали заря над базата на отбора в Панчарево в 2 ч след полунощ на събота срещу неделя. Днес е големият финал за Купата на България между вечните съперници и седмицата премина под знака на закачки, конкретни обвинения и провокации, както често се случва преди най-важния мач в българския футбол.

"В разрив с всички разбирания за феърплей, група "сини" фенове пуснаха заря в 2:00 часа през нощта над базата на ЦСКА в Панчарево" - написа официалният профил на клуба в социалните мрежи. - "Целта беше ясна - да се нарушат сънят и възстановяването на нашия отбор точно преди най-важния мач за сезона", пише dir.bg.

"След всички провокации от страна на противника като закупени билети за чужд сектор, медийна пропаганда, неуважителни изказвания на "експерти" и какво ли още не, останало зад кулисите, вчерашната проява минава всякакви граници и противоречи на принципите на иначе историческото ни футболно съперничество.

Ние в ЦСКА искаме и ще направим всичко по силите си да спечелим днешното дерби. Но не и на всяка цена.

Целта за нас не оправдава средствата, защото в основата на футбола стоят по-важни ценности, които ние няма да смачкаме, за да победим нечестно.

Загубен финал може да бъде спечелен след година - доказахме го предните две. Загубено достойнство не може да бъде възстановено.

Въпреки всичко това, продължаваме да вярваме в справедливостта, силите ни и победата. "Армейският" дух не може да бъде сломен!", пишат червените.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com