Тройни премии обеща Томов

Тройни премии обеща Томов | StandartNews.com

София. Футболистите на ЦСКА ще вземат тройни премии за успеха, обяви босът Александър Томов след успеха с 1:0 над "Левски". По информация на "Стандарт" това означава по 3000 лв. на човек.

 

"Всяка победа над "Левски" е сладка. Искам да благодаря за невероятното мъжество на момчетата и на невероятната публика. Ще се борим докрай за призово класиране, ако може за шампионска титла", каза Томов след триумфална обиколка на пистата и наплю съдията.

 

Той разкри още, че Тони Силва е подписал за още 3 години с клуба. "Миналата нощ го сънувах и се случи. Това е перлата в ЦСКА в момента", добави Томов.

 

"Говорих с Йордан Лечков, ще говоря и с Борислав Михайлов, видяхте какво става в сектор "Г". За малко нещата щяха да бъдат изпуснати от контрол. Не ми е приятно, че ще трябва да се плаща за счупеното, но поздравявам агитката", добави той.

 

Италианец: Беше като на "Майдана"

 

Наистина ли съм в София или по погрешка съм попаднал в Киев? Този въпрос задаваше в ложата представител на италиански клубове, който гледа мача.

 

"Такова нещо не съм виждал - бой по трибуните и на терена", нареждаше след срещата изуменият чужденец. В подобна ситуация попадна и треньорът на "Кайзерслаутерн" Коста Руняич. Австриецът, дойде у нас, за да гледа битката между "сините" и "червените", утре ще бъде в ложата в Ловеч. "Биха се пред него. Казах му, че у нас се случват такива неща", обяви Илия Груев, който е помощник-треньор на "червените дяволи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай