Тристранен мач стартира Каменица Фен Купа 2013

Тристранен мач стартира Каменица Фен Купа 2013 | StandartNews.com

Стара Загора. Уникален тристранен демонстративен мач ще даде старта на регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа 2013 в Стара Загора. Шоуто ще е първото в историята на турнира. Тристранният мач ще е на ст. „Берое" непосредствено след откриването на турнира в събота (29 юни) от 12,00 ч. Трите отбора са на общинарите, ветераните на „Берое" и местните журналисти. Всеки от трите тима ще изиграе по едно полувреме срещу другите два, а накрая победата ще остане за отбора с най-добри резултати – победи и голова разлика.

Лидер на тима на Община Стара Загора ще бъде лично кметът Живко Тодоров, който е традиционен участник в турнира, а тима на ветераните може да подсили легендарният голмайстор на старозагорци от близкото минало Петко Петков. Всеки от 32-та класирали се за регионалния полуфинал са от Стара Загора, Сливен и региона ще играе по минимум три мача, тъй като тази година схемата на регионалните полуфинали ще започне с групова фаза, вместо с познатите до момента директни елиминации.

Новата игрова схема и атрактивният демостративен мач са само част от всички изненади, които Kamenitza Фен Купа 2013 предлага на зрители и участници. Голямата награда за шампионите тази година е пътуване до Рио де Жанейро и посещение на мач на култовия стадион Маракана тази есен. За първи път в историята на турнира в тазгодишното издание голямата награда ще могат да спечелят и феновете на стадионите. Един късметлия ще отпътува към Бразилия заедно с шампионите, като ще може да вземе със себе си и още двама свои приятели. Всеки желаещ да стигне до Маракана, може да участва в специалната игра „Извърви пътя до Маракана", която също ще бъде част от програмата на Kamenitza Фен Купа 2013 в Стара Загора. И тази година много нови и атрактивни футболни емоции и награди ще раздадат и партньорите на Kamenitza Фен Купа - adidas, GLOBUL, Samsung и Ford Moto-Pfohe. Стартът на груповата фаза е в събота от 9,00 ч, а срещите ще продължат до 17,10 ч. В неделя от 9,00 до 12,00 ч са директните елиминации, 1/8, 1/4, 1/2 финали, както и допълнителните серии на игрите, томболи за допълнителни награди. От 11,00 ч е финалът на „Точен шут". Финалът на регионалния полуфинал в Стара Загора е от 12,30 ч, а награждаването е от 13,10 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай