Треньорска оставка в Миньор след разгром от Локо (Пд)

Треньорска оставка в Миньор след разгром от Локо (Пд) | StandartNews.com

Миньор (Пк) остана и без треньор. Стойчо Стоев хвърли кърпата след срамното 1:5 от Локо (Пд). Той не можа да преглътне резултата и се прибра в съблекалнята още в 80-ата минута.

"Подадох оставка", с тези думи Стоев посрещна журналистите. "Повече не може да се продължава така. Не мога да направя нищо в тази ситуация. Вече не знам как и с какво да мотивирам момчетата. Не мога да продължа по този начин", каза още легендата на Локо (Сф). Миньор е в безтегловност. Никифор Вангелов изостави "чуковете". Пълен провал претърпяха и преговорите за продажбата на клуба.

Локо (Пловдив) записа първа победа през новия шампионат. Мачът започна с шанс за перничани, след като Крум Бибишков откри резултата още в 5-ата минута. Радостта им обаче продължи само 7 минути. Георги Стефанов изравни в 12-ата. До края на първото полувреме за железничарите се разписаха Христо Златински и Даниел Георгиев. Във втората част точни бяха Валери Георгиев и Павел Ковачев.

В столицата Локо (София) победи с 3:0 Етър. Мачът се игра на стадион "Георги Аспарухов", а за “железничарите” головете вкараха Даниел Пеев и Георги Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай