Треньорът на националите посреща Коледа в Дубай

Георги Дерменджиев заведе на топло семейството си

Треньорът на националите посреща Коледа в Дубай | StandartNews.com

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев се е отдал на заслужен отдих преди коледните празници, като дестинацията е Дубай, където вероятно ще посрещне големия християнски празник. Това става ясно от серия публикации на съпругата му Марияна в социалната мрежа Фейсбук. Двамата са придружени и от по-малкия им син Георги.

Специалистът, който на 4 януари ще навърши 65 години, събира сили за предстоящия важен плейоф за националния отбор през март, когато играем с Унгария в двубой с висока стойност, който е крачка по пътя за Евро 2020.

В Дубай Георги Дерменджиев и семейството му се наслаждават на лукса в емирството, но не пропуснаха възможността да посетят пустинята, да участват на сафари в пясъците и да се повозят на камили.

Както е известно, важният плейоф с Унгария ще се играе на 26 март 2020 г. на националния стадион "Васил Левски". Преди това на 26 февруари националите имат контрола с Беларус. При успех над унгарците, ще срещнем победителя от мача между Исландия и Румъния за място на европейското първенство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай