Тончи Кукоч: Събирам пари за Ферари

Тончи Кукоч: Събирам пари за Ферари | StandartNews.com

Тончи Кукоч, ЦСКА

(пред "Свободна Далмация")

Аз съм звезда в България, обожават ме, играя в голям клуб. Имам бързина, сила, издръжливост и качества за националния отбор. Ако съм най-добрият ляв бек на Хърватия, а Нико Ковач цял сезон не ми дава шанс, значи нещо не струва. Един път не дойде в България да ме гледа.

"Червена армия" ме прие отлично от първия ден. Отлични запалянковци. Никога не сме играли пред по-малко от пет-шест хиляди зрители. Искам в някое от Топ 5 на първенствата. Имам още да се развивам. Сега съм на втората от четирите звезди (б.а. Кукоч показа своята татуировка на врата, където звездите представляват степените в неговото футболно развитие). Искам на 36 години да спечеля четири-пет милиона куни (около 650 000 евро). Толкова ми трябват, за да не работя. Не мога да си представя да работя. Абе каква треньорска работа? Аз знам да играя с топка и това е всичко. Първо трябва да си купя кола. Ферари. "Ролексът" ми струва 8500 евро. Добре стана, струваше 12 хиляди, но с отстъпка.
С мен в София е и моето момиче Катарина. Заедно сме шест години. Разбира се, че е сериозно. Кой друг би търпял толкова време тази луда глава. А сватбата - след две-три години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай