Томов: Обраха "Лира" и феновете

Томов: Обраха "Лира" и феновете | StandartNews.com

ЦСКА не може да мине под масата, аз правих закона, обяви бившият шеф

Войната между Александър Томов и бизнесмените Петър Манджуков и Юлиян Инджов продължава с пълна сила. Бившият вицепремиер обвини двамата, че са прибрали парите, които бяха събрани с публичното пускане на акции.

"Не се ли питате какво се случи с тези средства? Господата Инджов и Манджуков се облажиха с тези пари на феновете. Аз не съм теглил пари от "Лира". Друг го направи. Манджуков си взе от там пари, за които претендираше, след като "Шефийлд" ни плати за Буш. Останалото отиде за заплати, премии", заяви Томов в отговор на атаките по свой адрес от страна на Инджов пред журналисти в студио "Дерби". "Не е вярно, че съм си тръгнал от ЦСКА в края на март. По-рано беше. Един ден Росен Петров (б.р. Животното) дойде с фенове и ми каза: "Бате Сашо, направил си много, но сега има двама нови. С теб спечелихме последната титла, ето сега може да станем отново шампиони, но... отстъпи". Цитирам го", продължи с бомбите Томов.

"По едно време си помислих, че тези хора (б.р. за Юлиян Инджов и Петър Манджуков) са решили да създадат нов клуб и да започнат в "А" група на чисто. И си казах, че в тази държава много неща стават под масата, може пък и това да стане. Тогава дойдоха при мен едни от юнаците, които сега се бяха наредили на масата до Гриша Ганчев, и ми казаха: "Спокойно, всичко е уредено, ще играем в "А" група. Всичко е уредено". И аз си казах, добре, тогава няма да се меся повече. Да, ама не стана така. Оказа се друго. Аз знаех, че БФС ще реагира така. Просто няма как друго да стане, защото съм участвал в създаването на Търговския закон. Ако можеше, щях да го сторя още през 2013 г. Познавам и хората от Правната комисия, Лицензионната, там има много цесекари", завърши Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай