Томов готов да напусне ЦСКА

Томов готов да напусне ЦСКА | StandartNews.com

ТТръгвам си веднага, ако ми посочат някой и кажат, че той ще се справи, обяви главният акционер в ЦСКА Александър Томов в интервю за TV7. "Не може да се продължава така. Плащаме като собственици за базата, а не сме такива. Говорим всяка седмица по този въпрос, но няма напредък. Явно искат ЦСКА да е на колене", продължи той по повод проблема с базите и лиценза. Професорът призна обаче, че съществува заплаха от отнемането на точки. "Опитахме се да задържим случая и ФИФА да го разгледа. Става въпрос за източване. Агент трябва да получи 100 000 лв. за фиктивен трансфер. Разчитам да не ни вземат точки, но какво можем да направим с тези безобразия? Бенжелюн иска 600 000 лв., без да е изиграл един мач!", продължи бившият вицепремиер.
"Случват се и такива мачове, но си бе като разстрел. Седем жълти и два червени картона - доста тежки решения на съдията", заяви той по повод загубата от "Локо" (Сф). Томов не подмина и атаката на Тодор Батков към БФС заради решенията на Дисциплинарната комисия. "
"В БФС има много хора, които си вършат работата съвестно, но има и такива, които не го правят точно така. Съществува прекалено голямо влияние от Кирил Домусчиев. Има и случаи, когато от негово име, без той да знае, хора се опитват да оказват натиск върху БФС", коментира Томов. Според него присъствието на клубни президенти в Изпълкома също е грешка. "След срещата с "Локо" не съм убеден, че ще има феърплей", завърши икономистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай