Томбола - вечеряй с Юрген Клоп

Томбола - вечеряй с Юрген Клоп | StandartNews.com

"Фондация Ливърпул" предлага невероятния шанс да вечеряш с Юрген Клоп, като четири души е максимума на присъстващите. За целта трябва да дариш 5 паунда на фондацията и участваш в томбола, която може да те изведе до една доста ексцентрична вечеря с харизматичния германски специалист.

Специалната нощ може дори да се пренесе в дома ви, но също така има възможност тя да бъде в известния ресторант "London Carriage Works", който се намира в центъра на Ливърпул.

Това е твоята изключителна възможност да се срещнеш с новия мениджър на "мърсисайдци" и да прекарате една невероятна нощ на интересни разговори и страхотна храна, като можеш да поканиш с теб още трима приятели или членове на семейството.

Вечерята ще бъде приготвена от топ готвачът Дейвид Критчли, виното ще бъде специално подбрано от Рак Джайн.
Клоп ще се присъедини към теб и твоите приятели за основното ястие.

Жителите на град Ливърпул, които живеят на 15 мили от центъра на града, ще имат привилегията да се срещнат с Клоп в дома си. Тези, които се намират на по-голямо разстояние, ще отидат в ресторант.

Ако се намираш някъде другаде по света и разходите ти надскачат 2000 паунда, те ще ти бъдат възстановени, но трябва да запазиш бележката с разходите, за да я използваш като доказателство.

Ако дарите 30 паунда, получавате и шапка на "Ливърпул". При 100 паунда дарение - тениска на отбора, а при 500 - тениска на "мърсисайдци", подписана от целия отбор на "червените".

Томболата се организира от Дейв Критчли, главен готвач в "London Carriage Works", както и от експерт-дегустаторът Рак Джайн от "House of Towsend Wines".

Вижте повече за условията на томболата ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай