Тодор Алексиев къпе щерка на Банско

Фенове се редят на опашка край басейна за снимка със звездата

Тодор Алексиев къпе щерка на Банско | StandartNews.com

Банско. Фенове на волейбола разконспирираха Тодор Алексиев на Банско. Звездата отведе съпругата Ваня и дъщеря си Никол на ваканция в хотел "Грийн Ууд" в местността Бетолово. От няколко дни Тошко неотлъчно е до щерка си, като я пуска на воля да се плацика в басейна. Той търпеливо я варди, докато се къпе, и си пийва биричка на бара, издадоха го курортисти.

Няколко часа останалите клиенти на хотела се ослушвали и набирали кураж да заговорят звездата. Накрая върл фен от Перник се престрашил и отишъл да го поздрави за чудесното представяне на олимпиадата и да му стисне ръката. Това отприщило всенародна радост и се извила върволица от желаещи да поговорят с него, разказаха свидетели. Малко след това започнала нескончаема фотосесия, като Алексиев не отказал на никого. Ваканцията на национала приключва днес, след което Тошко започва подготовка за новия сезон.

4-годишната Никол, родена малко преди олимпиадата в Пекин, е като гербова марка за него, разказаха от хотела. От фамилията липсвал само малкият Тошко, който проплака дни преди олимпийските игри в Лондон и още не е пораснал достатъчно, за да го води тати на почивка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай