Тити: Божков да махне оковите от "Левски"

Синя България избра на 17 май своя знаменосец - Наско Сираков, каза още Папазов

Тити: Божков да махне оковите от "Левски" | StandartNews.com

Баскетболният треньор Тити Папазов говори пред медиите след днешната среща на "Герена". Ето какво каза Тити: 

"Синя България на 17 май избра своя знаменосец - Наско Сираков! Такава подкрепа не е виждана. Трябва да благодарим на треньора - той успява да държи нещата. Моралът на играчите трябва да бъде изведен на преден план.

Ако г-н Божков следи какво се случва в държавата и няма финансова възможност, той има възможност да направи най-големия подарък на Левски. Нека първо той да подари свободата на Левски. Ако можеше, вероятно този проблем щеше да бъде решен отдавна. Не трябва да оставяме г-н Георги Попов на заден план.

"Г-н Божков да махне оковите и да даде свободата на Левски", заяви специалистът.

.Искам да бъдете положителни, каза Тити на журналистите. - Всички отбори трябва да се молят да го има Левски. За всичко отбори това е смисълът. Не бъдете негативни. Сега синя България ще се обедини да бъде дарител №1. Както бе до момента. Искам всички да си купят като мен по 106 билета и тогава всичко ще е точно. Достатъчно много хора минаха през Левски и станаха известни.  Едно е сигурно, Павел Колев и управлението на Левски харчи парите прозрачно в интерес на клуба. За това и феновете им вярват. Левскарите чувстват, че това е техният клуб. Той ще бъде на цяла синя България". 

фото Спортал

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай