"Титан" преговаря за ЦСКА с Вълка

Приятелят на Стоичков готви мащабно завръщане

"Титан" преговаря за ЦСКА с Вълка | StandartNews.com

София. Запалени цесекари са в основата на преговори за сделка за клуба между "Титан" и "Волф", научи "Стандарт" от високопоставен източник. Румен Гайтански е навиван да поеме любимия си отбор, ако се състои очакваното му завръщане в българския бизнес.

За момента Вълка, както е известен богаташът, живее в чужбина. Според източници от "Армията" обаче наскоро фирмите му са купили чисто нови 180 камиона за събиране на боклук. Цената на един такъв е около 200 000 евро. Това е сигнал, че милионерът може би наистина готви офанзива в сметопочистването. Нещо повече, негова компания вече се грижи за боклука на част от софийското Околовръстно шосе. Шансовете сделката да стане обаче още са далеч от реалните. Преди да бъде съставено правителство, нищо в бизнеса не е сигурно. Румен Гайтански е първи приятел с Христо Стоичков, така че не е трудно да се отгатне кой ще е новият силен човек на "Армията".

При всички случаи "Титан" готви оттегляне от ЦСКА. Напоследък босовете изпитват сериозни проблеми да покрият издръжката на "червените". Самият Димитър Борисов споделил пред приятели, че мечтае за деня, в който ще си пие питието на някой далечен остров, без да чува и дума за български футбол. "Титан" първо трябва да вземе до петък евролиценз. Начинът е един - плащане на бившите треньори Адалберт Зафиров и Стойчо Младенов. Общата сума е около 325 000 лева, досега ЦСКА даде над 2 млн. покрай лицензирането.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай