Стойчо Стоев: Мачът с "Несебър" беше като контрола

Стойчо Стоев: Мачът с "Несебър" беше като контрола | StandartNews.com

Купата е за "Левски", закани се Краев

Третодивизионният "Несебър" се оказа твърде слаб за "Левски". Сините биха с 3:1 край морето в осминафинал за Купата на България и вече 2 месеца са без загуба. Мачът беше решен за 13 минути, в които Божидар Краев вкара 2 гола след пасове на Мигел Бедоя и Джереми де Нойер, а Бедоя добави още един. Николай Костов намали от пряк свободен удар, но силите на "Несебър" бяха дотук.

Треньорът Стойчо Стоев не остана доволен. "Този мач ми заприлича повече на контрола, отколкото на мач за купата, обясни той. - Може би ранният час се отрази. Бързо вкарахме 3 гола и после стремежът беше с минимум усилия да се задържи резултатът. От раздаването на някои играчи съм доволен, от други - не. Юношите все още са колебливи и когато направят силен мач, в следващия са слаби."

Голмайсторът Краев не постигна основната си цел: "Играхме умно, а аз търсех хеттрика. Досега в "Левски" имам два, а днес нещо ме раздели от трети. Шансовете ни за успех в този турнир са добри и се борим за купата", призна Краев.

Треньорът на домакините Николай Русев-Джангъра заяви, че играчите му са били респектирани: "Съжалявам, че през първото полувреме младите футболисти бяха стъписани от името на съперника. След това стана хубав мач. Днес се получи един празник и искам в нашия град да се случват само такива неща. Поздравявам "Левски" и им пожелавам успех."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай