Стойчо прости на душманина си

Нападателят имал забрана да ходи по мачове

Стойчо прости на душманина си | StandartNews.com

София. Лицето, нападнало сина на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, ще се отърве без последствия. Срещу него няма подадена жалба в полицията, научи "Стандарт". Това на практика означава, че Стойчо-младши му е простил. Както е известно, след мача с "Хасково" (6:2) за Купата баща му алармира за инцидента, разиграл се на паркинга. "На "Армията" се случват неща, които не могат да продължават. Беше атакуван един от моите помощници, синът ми. Това не може да продължава! Нападателят е бил с качулка и е познат на полицията. Крещял му е: "С баща ти ще видите какво ще се случи, като се стъмни". Това е бомба със закъснител, недопустимо е. Очаквам да има смъртен случай, да знаете. Не може 7-8-10 човека всеки ден да тровят атмосферата на стадиона. Вече ни е страх да идваме на работа", обясни Младенов.

Според един от известните фенове на тима Росен Животното, който е и сред визираните от Младенов хора, които тровят атмосферата на стадиона, думите на треньора не отговарят на истината. "Стойчо-младши се чуди какво да измисли. Такъв инцидент въобще не е имало. До никакви ръкопашни схватки не се е стигало. Категоричен съм. Момчето, което е участвало в разпрата, е на 25 години и всеки мач е на стадиона, за да подкрепя отбора си. Запушил Стойчо-младши с колата си и той излязъл и започнал да псува. Фенът го попитал какво иска, а той побързал да повика отговорника за охраната на стадиона Прокопиев. Той се намесил и прекратил кавгата. Това е", разказа Росен пред "Лайвспорт".

Странното е как въпросният запалянко посещава всеки мач на отбора, след като има двегодишна забрана да стъпва на стадион за хулиганство.

Бодигард два пъти спирал Боксьора

Покрай инцидента със сина на Стоянчо Младенов наяве излязоха и други любопитни случки от ежедневието на "Армията". Бившият шеф на стадиона и приближен на бившите шефове от "Титан" Калоян Стоянов два пъти е опитвал да нахлуе на тренировките на ЦСКА и е бил спиран от бодигарда, които е назначен да охранява отбора. Това разкри административният директор на "червените" Димитър Димитров-Каубоя.

Това е поредната доза инсинуации и гнусни лъжи. Нямам представа кой ги измисля и по какъв повод. Този, който ви го е казал, е пълен смешник, не смятам дори да го коментирам. Напоследък дори не ходя по мачове, за да не ме обвинят, че подстрекавам хората да освиркват играчите и треньора", защити се Стоянов пред "Канал 3".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай