Стойчо остава, но с жълт картон

Стойчо остава, но с жълт картон | StandartNews.com

Искаме развитие и добра игра, отсякоха шефовете

Край на издънките и вялата игра, обявиха вчера шефовете на "Левски". Треньорът Стойчо Стоев получи ултиматум, че ще излети на 30 юни от "Герена", ако нещата не се подобрят. Това стана ясно след заседание на УС, което продължи шест часа и половина. Представянето на "сините" от началото на пролетта бе основна тема. "За всички е видно, че нещата не стоят така, както искаме. Тук трябва да направим една вметка, че през лятото имахме 10 души. През зимата ни напуснаха доста играчи, бяха взети 7 нови. За изграждането на един отбор трябва време. Но бяха дадени пари за селекция, бяха увеличени, макар и малко заплатите. В същото време не виждаме развитие. Искаме "Левски" да се доближава до играта на "Лудогорец", а не да се отдалечава. Договорът на Стойчо е до 30 юни. Ще решим дали да бъде подновен. Но е ясно, че не сме доволни, както и феновете. Ако това продължи ще търсим друг треньор", обяви председателят на УС Иво Тонев. Той обяви, че вчера не е станало на въпрос дали Стоев да бъде сменен още сега или не.

"Доста неща се говорят по наш адрес, но трябва да знаете, че има хора, които ходят при всяка фирма, с която преговаряме за спонсорство. И я убеждават да не идват при нас. Правят всичко възможно, за да ни пречат", разкри Тонев. "Има един отбор в това първенство, който играе честно - "Левски". Във всяко едно отношение", каза още Тонев и обяви, че клубът може да заведе дело срещу Венцеслав Стефанов за клевети.

Примамват
баровци с
"Куийн"

в скай-боксовете на "Герена", които ще забиват у нас на 23 юни. Това стана ясно след днешния управителен съвет на "сините". Специалните ВИП боксове струват между 4500 и 6000 лв. за последните 4 домакинства на "Левски". Тъй като шефовете в клуба обявиха, че правят всичко възможно да отворят трибуната на 23 април, когато в София се чака "Лудогорец". Самите скай-боксове са за 12 човека. В цената влиза и парко място в сектор "А". Баровците ще се качват с колите си до втория етаж на трибуната и оттам ще продължат до петия етаж, където са тузарските места. Билетите за останалите места ще бъдат 25,23 и 20 лв. Запалянковците могат да се уредят и с карти за четирите мача за съответно 80, 70 и 60 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай