Стойчо Стоев размаха пръст на рефера

Какво ще обясни той за каратето, ядоса се треньорът на Лудогорец

Стойчо Стоев размаха пръст на рефера | StandartNews.com

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира равенството срещу ЦСКА - 0:0 в дербито на 5-ия кръг на efbet Лига. "Като цяло първото полувреме не ми хареса, не изнасяхме топката бързо, втората част имахме скоростни атаки, имахме положения, в последната минута можеше и да загубим, но през втората част съм доволен от отбора. Имам претенции за играта по фланговете, ще усилим скоростта и там, имаме такива състезатели, надявам се следващия път да бъдем по-добре там", коментира Стоев.

"Кешеру игра по-добре спрямо Швиерчок, всичко си зависи от тях, гледам да има равнопоставеност, не ми е приятно да говоря за съдиите, но се получава за втори път. Срещу Локомотив и сега ми е интересно както ще обяснят съдиите, това беше каратистки удар на испанеца, съдията беше близо, нищо не отсъди, това е втори път, почва да се получава като рецидив. Забравяме бързо за феърплея като почнат мачовете".

"Очаквам от отбора да играе по-добре и да печели повече точки, постепенно с всеки мач, всеки месец да се подобряваме", добави наставникът на Лудогорец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай