Вторник,

Стоянович: Сравнително доволен съм

От: Петър-Делян Иванов -
117
Стоянович: Сравнително доволен съм
A
A
A

Славиша Стоянович сподели мнението си след равенството на Левски срещу УФА (1:1) в първата контрола на тима. Той коментира ситуацията с Магнар Йодегаард и Джордан Н'Кололо, които са на проби при "сините". Наставникът похвали Николай Михайлов, за старанието му, но заяви, че трябва да свали още килограми.

"Като цяло съм доволен от представянето днес. Имахме някои добри моменти, но имаше и лоши такива. Нещо по средата е. Мачът не беше лек, напротив, беше много твърд и агресивен. Не знаехме как да отговорим на агресивната игра на руския тим. Това е футболът. Имахме много положения да спечелим мача, но и съперникът имаше своите ситуации да ни победи. Последните 10 дни се трудихме много и беше добре дошло да изиграем мач. Така че съм сравнително доволен", заяви Стоянович.

"Тежко е сега да говоря за играчите на проби, те изиграха само по 45 минути. Играха това, което могат и което сме тренирали. Н'Кололо дойде малко неподготвен, не е напълно готов и това се вижда. Има някои добри моменти в играта си. Йодегаард изигра много професионално 45-те минути, които беше на терена, но ще видим занапред какво ще се случи." 

"Мисля, че Йодегаард ще остане още един мач, докато за Н'Кололо не знам как точно стои договорката. Мисля, че още седем дни ще останат с нас и след това ще преценим кой има място и кой не и как точно стоят нещата", заяви Стоянович

"Николай Михайлов свали доста килограми, работи професионално. Всички в клуба сме доволни от прогреса му. В днешния мач беше много добър, вървим крачка по крачка с него. Но има още доста да се работи, има още доста килограми да се свалят, но вече е в правилната насока", заяви Стоянович и сподели плановете си за селекция.

"С Кирил Вангелов сме говорили доста за двата дни, през които е тук. Ще говорим и още, днес след мача ще направим един малък анализ какво се е направило и какво не. И ще направим още един анализ на коя позиция задължително ни трябват играчи", сподели специалистът и коментира назначението на Павел Колев за изпълнителен директор. 

"Не съм се чул с Павел Колев. Аз съм доволен, че той е в клуба, професионалист от такъв калибър. Той е човек, който със сигурност може да помогне. Имахме преди няколко контакта с него, говорили сме с него за вижданията си за футбола. Щастлив съм, че дойде в клуба, чакам да се чуем и да направим план как да вървим напред", завърши Стоянович.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com