Стоичков ще си бръсне левачката

Стоичков ще си бръсне левачката | StandartNews.com

Камата пак хвана бас, вика за Холандия

Христо Стоичков хвана трети бас това лято. Родната футболна легенда се обзаложи за мача между Холандия и Мексико от осминафиналите на Мондиал 2014. Камата обеща, че ако "ацтеките" бият, ще си епилира краката в ефир. Опонентът му от мексиканската телевизия "Телевиса" трябва да направи същото, ако отборът на Луис Ван Гаал се класира за четвъртфиналите.

През това лято Стоичков се хвана на два баса по телевизията, но все губеше. В първия случай Камата бе сигурен, че "Барселона" не може да изпусне титлата в Испания на своя "Ноу Камп". Каталунците тогава обаче стигнаха само до 1:1 срещу "Атлетико". Заради изпуснатия трофей Стоичков трябваше да се превърне за кратко в домашна прислужница на своя колега. Той му глади риза, почисти праха в студиото, а накрая му изми и колата. През цялото време Ицо беше по потник и джапанки.

Стоичков спази и второто си обещание и боядиса косата си в цветовете на Мексико. Той загуби бас с мексикански колега за крайното класиране на отбора в Група А. Ицо заложи, че освен домакина Бразилия напред ще продължат хърватите. Когато мексиканците биха 3:1 балканците, Камата трябваше да боядиса косата си и го направи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай