Стоичков бележи 2 гола в шоу на "Каменица"

Стоичков бележи 2 гола в шоу на "Каменица" | StandartNews.com

Камата дарява с топки всичките си съотборници

Най-успелият български футболист Христо Стоичков показа, че не е забравил да бележи голове с които се печелят мачове. Камата се разписа два пъти в Звездният Мач на Каменица Фен Купа, игран в тренировъчната зала на Арена "Армеец". Воденият от Ицо отбор победи с 3:2 звездния тим начело с Йордан Лечков. В съставите на двамата легендарни футболисти бяха още Гошо Гинчев и Стоян Колев, както и представители на най-резултатните тимове от 12-тото издание на Фен Купа. Те си заслужиха честта да играят рамо до рамо с Христо Стоичков и приятели, след като отборите им отбелязаха най-много голове по време на полуфиналите миналата година и по този начин дадоха най-голям принос за благотворителната кампания на Каменица Фен Купа „Дари Гол" патрон на която е председателя на БОК Стефка Костадинова. Преди мача Камата получи фланелка Joma с неговото име на гърба. Стоичков зарадва съотборниците си, като им подари по една топка с автограф и официалния флаг на "Каменица Фен Купа". Футболните легенди и участниците от Фен Купа демонстрираха най-добрата си форма в присъствието на легендарния Димитър Пенев, който даде началото на мача. Срещата протече изцяло в духа на феърплей, заслугата за което бе на най-красивата футболна съдийка в България Християна Гутева.

„За мен бе истинско удоволствие да съдействам на Звездния Мач на Каменица Фен Купа и да следя играта на легенди от ранга на Стоичков и Лечков. Благодаря ви за тази привилегия", заяви Гутева, която стана съдийка на годината за 2013-та. Участниците в шоуто бяха приветствани и от генералният директор на „Каменица" АД Марко Ниавро.

"Много се радвам, че отново сме заедно и имам възможност да поритам с приятелите от квартала", сподели Камата пред събралите се футболни фенове преди началото на мача. След двубоя Ицо се извини на медиите, че вече живее в Маями и отговаряше само с Не на въпросите им за ЦСКА и националния тим на България.

Следващото футболно събитие от програмата на "Каменица Фен Купа" 2015 е на 18 и 19 април, когато ще се проведат квалификационните кръгове за отборите от Стара Загора и Сливен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай