Стоичков: 20 май е паметна за мен дата

Стоичков: 20 май е паметна за мен дата | StandartNews.com

20 май е паметна дата за Христо Стоичков. Това обяви самият той на специална пресконференция по повод неговия юбилей, който ще отбележи на 20 май. "За мен ще остане паметна, както за България и най вече за дрийм тийма на "Барселона", спечелвайки първата европейска шампионска титла през 1992 година", обясни той.

Искам хората да дойдат, за да видят един спектакъл, изтъкна Камата.

"Изключително съм щастлив и радостен, че днес имам възможността да представя част от бившите ми колеги, съотборници. Както и противници, с които останахме приятели извън терена", продължи той и увери, че е подготвил много изненади за публиката, която ще бъде на националния стадион.

"Този празник е за всички българи, не забравям, че съм тръгнал от тук. Аз винаги съм готов, така че... Готов съм до там, че сърцето да издържи, мускулите да издържат. Когато си по-умен на терена не знаеш как да се движиш. Ще покажем на хората какво сме научили. Щастлив съм, че отново ще бъда на терена с тези футболисти. Празникът не е само за нас, а за всички хора", продължи Стоичков.

Легендарният номер 8 обяви кои ще са треньорите на отборите, които ще играят на юбилейния му мач. Тимът на Камата ще бъде воден от Огнян Атанасов, Борислав Ангелов, Димитър Пенев и Христо Бонев. Боб Брадли и Хосе-Мари Бакеро ще бъдат наставници на звездния отбор.

Вижте повече от видеото на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай