Стоичков прави нещо невероятно. Ще влезе ли в "Гинес"?

Камата с уникален маратон

Стоичков прави нещо невероятно. Ще влезе ли в "Гинес"? | StandartNews.com

Христо Стоичков започва невероятен проект, който може да го вкара в рекордите на „Гинес”. Камата обикаля из Южна Америка, където ще направи за по-малко от месец над 30 интервюта, съобщи БЛИЦ. Той е пратен там от телевизионния гигант „Унивижън“, където блести вече години наред.

Първата дестинация на Камата е Бразилия, откъдето стартира звездната му серия. Стоичков вече интервюира Ромарио, снощи е говорил и с Бебето, а днес му предстои среща с друга перла на бразилския футбол – Карлос Дунга. Интересен е фактът, че Стоичков ще се види и с легендарния Роберто Ривелиньо, световен шампион с Пеле от Мондиала през 1970 година в Мексико.

После Камата ще се отправи към Уругвай. Там ще задава въпроси на самия Енчо Франческоли – голямото светило на „урусите“ от средата на 80-те години.

В Аржентина пък вратите си за Камата ще отвори Габриел Омар Батистута. Габигол е поканил Ицо в своята ферма, в която никога не е стъпвал журналистически крак. Стоичков ще е първият извън Аржентина. 

„Стоичков е направо готов за Гинес. Над 30 интервюта за по-малко от 30 дни. Рядко се случва. А и не е за вярване, че Батистута вика Камата в имението си. Това е огромна чест“, коментират пред БЛИЦ от обкръжението на единствения българин, прегръщал „Златната топка“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай