Стоев щастлив: Спасихме резила!

Стоев щастлив:  Спасихме резила! | StandartNews.com

Треньорът на "Левски" отказа да седне до Петрович

Ако бяхме спечелили купата, можеше сега и ние да сме отпаднали, радваше се, че си е спестил мъките треньорът на "Левски" Стойчо Стоев. Днес в 21,00 часа "сините" приемат "Литекс" в търсенето на първа победа от началото на първенството. "Още преди шест месеца казах - не е важно да станеш шампион и да се класираш в Европа, а какво ще правиш там. Явно вече изпитваме затруднения, когато срещаме отбори от под средната класа", продължи Стоев. "Това, че "Литекс" са били "Лудогорец" не значи, че трябва да сме притеснени. Няма да излезем като обречени, бъдете сигурни", отсече треньорът.

Той обяви, че няма да приеме поканата на колегата си Любомир Петрович, за да гледат заедно срещата във сектор "В" на "Георги Аспарухов". И двамата бяха наказани след първия кръг на "А" група. "Все пак ще бъдем съперници", каза Стоев. Той призна, че "сините" търсят още нови попълнения и се водят преговори с играчи, които се подвизават по фланговете.
Стоев призова феновете да подкрепят тима от трибуните, въпреки късния час на срещата и трудното прибиране по домовете след мача.

В същото време пък във Франция разкриха, че "Левски" е отхвърлил оферта на "Стяуа" за Аймен Белаид. Румънците имат нужда от подкрепления в защита и са хвърлили око на тунизиеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай