Стоев: Никакво подценяване на "Монтана"

Стоев: Никакво подценяване на "Монтана" | StandartNews.com

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев заяви, че очаква двубоят с "Монтана" да е сериозен и не трябва да има никакво подценяване от страна на неговия отбор.

"Всеки мач е тежък. Ставам вече банален, но всеки противник има някакви стойности и всеки мач е сериозен. Виждате какво става в българското първенство. Не винаги тези, които на пръв поглед са по-добрите отбори, успяват да спечелят. Всеки един мач ще е сериозен. Нормално е да ни притеснява теренът, може би е малко по-добър сега, но няма как да е идеален. Сега ще е такъв и трябва да се съобразим с този терен и да си нагодим играта спрямо тези условия. Не съм решил за състава. Получи се такава ситуация, "Литекс" загуби точка, една наша победа ставаме на 4 точки от тях. Всеки мач е важен, не ги деля на важни, по-маловажни, за мен всеки мач е важен", заяви Стоев, цитиран от клубния сайт на "сините".

Относно предстоящия жребий за четвъртфиналите за Купата на България, треньорът коментира: "Който и да се падне ще е сериозен мач, ако искаме да продължим в следващата фаза."

Ето и цялата група за двубоя, който е в понеделник от 14:30 часа на стадион "Огоста":

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Веселин Минев, Живко Миланов, Аймен Белаид, Александър Александров, Максимилиан Карнер, Йордан Милиев, Мики Орачев, Роман Прохазка, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Денис Махмудов, Линел Китамбала, Мигел Бедоя, Радослав Цонев, Божидар Краев, Умар Диаби, Атанас Курдов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай