Стоев: Не сме във формата, в която трябва да бъдем

Стоев: Не сме във формата, в която трябва да бъдем | StandartNews.com

Разград. Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че отборът му все още не се намира в оптимална форма. Той все пак остана доволен от категоричния успех над Дюделанж в мача от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Хубаво е, че победихме. 4:0 е добър резултат. Вижда се, че има по какво да работим. Не сме във формата, в която трябва да бъдем. Доста време не бяхме играли европейски мач. Нормално е да не сме в игрови ритъм. Аз още в Англия казах, че не сме в желаната форма. Аз си познавам отбора. Има още неща, които се желаят. Надявам се нещата да се канализират в течение на мачовете", коментира Стоев.

„Нормално е да има неща, от които не съм доволен. Напълно възможно е да дам шанс на други футболисти в реванша, за да може да се стикова съставът. Със сигурност в предстоящия мач с Хасково ще направя промени в стартовия състав", добави той.

„Всичко върви по план. Не може от първия мач да се в топ-форма, защото на шестия ще има спад. Постепенно с мачовете ще изгладим нещата. Не е имало подценяване през първото полувреме. Имаше доста индивидуални грешки и от там дойде всичко", допълни наставникът на Лудогорец.

„Не мисля, че сме обиколка пред останалите тимове в А група", завърши Стойчо Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай