Стоев: Не очаквах, че ще сме първи преди дербито

Стоев: Не очаквах, че ще сме първи преди дербито | StandartNews.com

Не пускат "сини" фенове без шалче на "Герена"

Грандиозно шоу се заформя на стадион "Георги Аспарухов" за дербито между "Левски" и "Лудогорец" в неделя. Треньорът на "сините" Стойчо Стоев очаква от своите играчи да се преборят за трите точки и да вземат реванш от първия двубой в Разград, който шампионите спечелиха с 2:0.

"Не очаквах, че до втория мач с "Лудогорец" ще сме на първото място. Това обаче е нещо нормално за клуб като "Левски". Няма да има фаворит в тази среща. Двата отбора са качествени. Нито един от тимовете не може да излезе и да си мисли, че е по-добър от другия. Важното е да покажем какво можем и да се поздравим с успех", заяви Стоев.

Треньорът на "сините", назначеният за съдия в двубоя Ивайло Стоянов, който дирижираше и първата среща между двата отбора, да свири безпристрастно. "Съдиите са едни хора, който би трябвало да толерират футбола, който двата отбора се стремят да покажат на терена. Така, че трябва да помагат, а не да пречат", отсече специалистът. "Публиката е допълнителен мотиватор за отбора домакин. "Лудогорец" са свикнали да играят пред много публика в Евротурнирите. Виждате, че с "Литекс" феновете помогнаха", каза още Стоев.

Междувременно пък привържениците на "Левски" подготвят уникално шоу. За целта те призоваха всеки да дойде с шалче на "Герена", иначе няма да ги пуснат вътре. Със специалната хореография "сините" фенове ще се опитат да помогнат на своите любимци да запазят лидерската си позиция.

Ръководството на "Левски" призова феновете си с официална декларация да дойдат по-рано на стадиона, за да могат всички да влезнат спокойно без да се създава суматоха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай