Стоев: Добър резултат, има още да работим

Стоев: Добър резултат, има още да работим | StandartNews.com

Има очаквания, футболистите все пак са малко неуверени дали ще могат да дадат това, което се очаква. Очаквах го, хубавото е, че постигнахме добър резултат. Това заяви наставникът на "Левски" Стойчо Стоев на специална пресконференция. Тази вечер отборът му победи Хасково с 3:0.

"Имаме слабости, виждам ги. Не умеем в даден момент да почувстваме ритъма на играта, понякога да задържим топката, бързаме. Това са нормални неща, които в течение на времето ще ги изчистим", продължи треньорът.

Стоев обясни, че тези дни ще стане ясно каква точно е контузията на Абди.

"С течение на времето искам да променим доста неща, за да приличаме на сериозен отбор", каза още той и изтъкна, че не може да не е доволен за първия мач на играчите си.

Гаджев се ангажира доста в дефанзивен план, Валери Домовчийски се отчете с два гола, защитата нямаше особено проблеми. Когато свикнат да чувстват ритъма на мача, ще им е по-лесно, коментира още наставникът на "Левски".

Батков поздрави Стоев за дебюта

Поздравявам и Стойчо, беше важно като първи мач, очевидно отборът ще надгражда и ще става все по-силен в хода на първенството". Това заяви собственикът на "Левски" Тодор Батков след победата на "сините".

"Задължителна беше тази победа, знаете, че по традиция в последните години трудно започваме пролетния дял, имах известно притеснение. Доволен съм, дебютираха четирима от петимата нови, очевидно на двамата офанзивни футболисти им трябва време да се адаптират, те дойдоха в последния момент. Не искам никого да отличавам, но много добро впечатление ми направи Божидар Краев", коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай